27 mars 2011

Berwick-monstret

En synnerligen spöklik bild, inte sant? Den här bilden sändes in till en amerikansk nyhetskanal. Personen som sände in den påstod att en hjort-kamera ute i skogen filmade den här gestalten en natt. Enligt avsändaren så skall kameran ha varit trasig när den hittades, men att minneskortet var intakt och bland annat innehöll just den här humanoida varelsen. Personen i fråga valde att vara anonym.
Så, vad skall vi få ut av den här bilden? Underligt nog så florerar även denna bild på nätet, där det påvisas att det dykt upp två bilder och att de har olika datum, men samma tid. Lite underligt, inte sant? Det är också väldigt klantigt om det är en fejk, och varför ändra datumen över huvud taget?

Om man skall fundera närmare så ser det ut som om varelsen i fråga inte är kryptozoologisk alls, utan snarare en vildman (om man skall ta en logisk förklaring med grunden att filmen skulle vara äkta), eller mer ett paranormalt inslag. Dock är sådana spekulationer ingenting som skall göras på kryptozoologi.se.
Slutsatsen blir således, precis som alltid: tro vad du vill (men tro inte på allt).

Tack till Mattias som inspirerar mig att uppdatera oftare. /Y

4 kommentarer:

 1. Vålnaden kommer från en animation i spelet Resistance 3. Tyvärr..

  SvaraRadera
 2. Det närmaste jag hittat underlag för det är den här länken:
  http://playstationlifestyle.net/2010/12/10/creepy-resistance-viral-spooks-media/

  Har du något bättre? Sjukt snyggt reklamstunt isf! =)

  SvaraRadera
 3. Awesome. Men jag vill ha lite om ugglemannen

  SvaraRadera
 4. Jag är Ugglemannen och återkommer i mån av tid

  SvaraRadera